PREDSEDNIK U POSETI BUDUĆOJ KOVID BOLNICI: Vučić obilazi gradilište u Zemunu

Tanjug

30. 09. 2020. u 20:46

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obići će sutra radove na izgradnji nove kovid bolnice u Vojnom kompleksu “Zemun ekonomija” na Batajničkom drumu bb u Beogradu.

ПРЕДСЕДНИК У ПОСЕТИ БУДУЋОЈ КОВИД БОЛНИЦИ: Вучић обилази градилиште у Земуну

Foto: Ministarstvo odbrane Republike Srbije

Iznenadna poseta predsednika gradilištu te bolnice najavljena je večeras iz njegove pres službe za sutra ujutru u 8.30 časova.

Gradnja kovid bolnice, od dve koliko je Vučić najavio u jeku epidemije korona virusa, počela je u avgustu, a očekuje se da će biti završena do decembra.

Bolnica će, kako je najavio predsednik, biti vrhunska zdravstvena ustanova, sa najmodernijim uređajima, 200 jedinica intenzivne nege i 804 poluintenzivne.

On je rekao i da se kovid bolnica gradi da bi bio oslabljen pritisak na lekare i medicinske sestre u bolnicama koje su pretrpele udar epidemije korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (21)

ZEMLJOTRES KOD NIKŠIĆA: Žarište locirano na dubini od 12 kilometara