TROGODIŠNjI Marko Stefanović iz Ritopeka bio je među najmlađim pacijentima u Srbiji izlečenim od korone. O životnoj pobedi malog heroja, posle 46 dana provedenih na odeljenju intenzivne nege, javnost je obavestio početkom aprila Krizni štab. Ali, radost je bila kratkog daha.

Komentari (10)

Kalesu

10.08.2020. 09:20

Ljudskost i humanost u našim privatnim, firmama? Gde to ima? Dobrodošli u svet balkanskog kapitalizma! Ekspres bogaćenje, imperativ naših "biznismena", to ne poznaje. Najgore u svemu da se država, u ovakvim bolnim slučajevima, pere lakonskom floskulom: privatna firma, ne možemo se mešati u njihovu poslovnu politiku.

Djordje

10.08.2020. 10:07

Jadna zena! Ne sumnjam da ce dobiti pomoc i podrsku!? Ali ima nas dosta koji imaju decu i koji su dobili otkaz, cak ni platu od aprila meseca nismo dobili? Hocete li i nase price staviti u novine!? Nemam deteti ni za hranu da kupim i nikoga de to netice!? Samo kad se pojavi clanak u novinama!? Kome mi da se zelimo sto nemamo novca ni decu da nahranimo!?

Niko

10.08.2020. 12:08

@Djordje - Nemas kazes hranu za decu, ali imas vremena da pisese komentare na internetu, koliko si potrosio vremena na komentar, mogao si barem dva posla da nadjes

Zeljkolovac

10.08.2020. 11:03

To ne postoi ni na zapadnom KAPITALIZMU,narocito nanje firme,dva puta budi na bolovanju ocekuj OTKAZ,u svajcarskoj ako te uzme sto bi nas narod rekao na zub GAZD ce ti rec sutra od sutra ne dolazi na posaouruci ti automacki otkaz za to plati neu kaznu i to je to.Samo su komunisticki i socialistickirezimi stitili radnike a i neradnike pa kola vuku volovi i za one koi se citav radni staz izvlace.

Igor

10.08.2020. 11:07

Pa razumem da je neljudski, ali kao privatna firma imaju interes da plaćaju radnike koji ima donose zaradu, a ne koji su stalno na bolovanju. Razumem da je teško ženi, ali nije to državna fotelja pa da radio ili ne primaš platu.

Misko

10.08.2020. 11:20

To su Srpski poslodavci. Vecina je takva, cast izuzecima. Samo da nisu oni slucajno u gubitku, a sto im ti isti radnici obezbedjuju opstanak kroz svoj rad to nikom nista.

Milica

10.08.2020. 12:42

Nazalost, po zakonu je sve. Samo su cekali da istekne ugovor o radu i to je to. Firma nece imati nikakve posledice. E sad, da li je to moralno? U Srbiji smo, pa ko prezivi, pricace.