POLAZAK u školu je suštinsko i najznačajnije pitanje jer se približava. Sa druge strane mi smo danas dobili dopis od Ministarstva prosvete sa modelima koji su pominjani. Mi ćemo to pročitati, s tim što moram da naglasim da su neke stvari dobro procenjene od strane prosvetara. Važno je da oni sami vide da li je moguće takvu nastavu održati i da li postoji dovoljan kapacitet škola - istakao je dr Predrag Kon.

zvrk5

03.08.2020. 16:41

Школе које имају одељења са више од 15 ђака би морале упослити дупло више наставника,а када знамо да већ и овако имамо дефицит математичара,физичара,информатичара,од тога нема ништа.Или све у школи или све онлајн.

student

03.08.2020. 16:59

U vrtićima je nemoguće nositi maske... Ali je zato sasvim OK da deca od 7, 8, 9, godina budu pod maskama po 2,3 ,sata?!? Svi ste prolupali, redom baljezgate a pozivate se da ste verodostojnost i nauka...

Normalna

03.08.2020. 23:20

Da li imate pameti? Ako imate pameti bice svi sa maskama ILI svi online! Ako se deca u skoli zaraze ko garantuje da ce slika biti laka? Ko? Vi??? I da nece zaraziti roditelje koji ce posle zavrsiti na resoiratoru! Opet vi garantujete? Odlicno! Super! Hvala!