OSAMDESETIH godina prošlog veka bili smo svedoci sve bezobzirnije revizije činjenica ko su akteri pokretanja Prvog i Drugog svetskog rata i relativizacije počinjenih zločina i nemačkog nacizma u koju su uključeni politički, ekonomski i geostrateški interesi Zapada.

Komentari (3)

Smederevac

05.08.2020. 12:52

Srbija je tada izgubila medijski rat ali se jos nije opametila -pogledajte sta rade ustaski mediji u Kroaciji -nema stajanja od zabavista do doma za stare svi slozno seju mrznju prema Srbima .A mi ! Tabula raza?

buki

05.08.2020. 13:35

@Smederevac - Ми од 1918, од када смо мазохистички пристали на уједињење и хрватским официрима који су нам са Немцима клали нејач по Србији дали унапређења и ордење, од тада нестајемо као народ. Изгубили смо идентитет, самопоштовање и племенитост која се деценијама топи под ударима усташко-нацистичких садиста и злотвора. А лепо су Амери покушали нашем краљу - ујединитељу да укажу на грешку коју чини, јер се у историји још нико није ујединио са непријатељем и мрзитељем свог народа и да то нам то не може добро донети. Није вредело, а резултат гледамо и ко зна шта ћемо још видети.

Wertz

06.08.2020. 09:59

Ален Финкелкрот није "француски филозоф", већ је јеврејски филозоф из Француске. А бити Француз и бити држављанин Француске НИЈЕ једно те исто.