MINISTARKA SA PORODICOM STOJISAVLJEVIĆ: Drago mi je što sam imala priliku da uručim rešenje o isplati jednokratne pomoći (FOTO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

14. 03. 2024. u 18:46

MINISTARKA za brigu o porodici i demografiju, Darija Kisić Tepavčević, podelila je na svom Instagram nalogu utiske nakon posete porodici Stojisvljević.

МИНИСТАРКА СА ПОРОДИЦОМ СТОЈИСАВЉЕВИЋ: Драго ми је што сам имала прилику да уручим решење о исплати једнократне помоћи (ФОТО)

Foto: Instagram printskrin/darijakisictepavcevic

- Osmesi sa kojima su nas danas dočekali članovi porodice Stojisavljević - Kristina, koja boluje od cistične fibroze, njena sestra i njeni roditelji, za nas su sve. Upravo su ovi osmesi naš podstrek da još snažnije podržavamo obolele od retkih bolesti i njihove porodice, a sve u cilju da imaju kvalitetniji život.

Zato mi je beskrajno drago što sam imala priliku da ovoj porodici uručim rešenje o isplati jednokratne pomoći u iznosu od 25.000 dinara, kao i vaučer za nabavku lekova i medicinskih sredstava u iznosu od 35.000 dinara i vaučer za rehabilitaciju u iznosu od 50.000 dinara.

Pored budžetskih finansijskih sredstava za lečenje i inovativne terapije, koja su nikada veća, ovo je dodatni vid podrške naše države, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ovim porodicama i na to sam veoma ponosna.

Porodice koje imaju člana obolelog od retkih bolesti nisu retke zato što njihov član boluje od bolesti koja se ne sreće tako često, nego zato što imaju snagu i jačinu koja se retko sreće i zato je divno biti u njihovom društvu, jer nas uče kako da budemo bolji, plemenitiji i bolji. - poručila je Tepavčević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)