RHMZ OBJAVIO NAJTAČNIJU PROGNOZU: Evo šta nas očekuje u novogodišnjoj noći

Марко Колашинац
Marko Kolašinac

27. 12. 2023. u 21:20

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod (RHMZ) objavio je na svom sajtu najtačniju vremensku prognozu za novogodišnje praznike.

РХМЗ ОБЈАВИО НАЈТАЧНИЈУ ПРОГНОЗУ: Ево шта нас очекује у новогодишњој ноћи

Foto: Profimedia/Depositphotos/Ilustracija

Kako navodi RHMZ snega neće biti bar do 2. januara, a temperatura će biti iznad proseka.

Nedelja, 31.12.2023.

Suvo i natprosečno toplo sa dužim sunčanim intervalima. Najniža temperatura od -1 do 6 °C, najviša od 9 do 15 °C.

Novogodišnja noć

U novogodišnjoj noći suvo uz umereno naoblačenje i sa temperaturom od 2 °C na jugu Srbije do 9 °C u Beogradu.

Pred jutro, na severu Vojvodine, ponegde se očekuje kiša.

Foto Aleksandar Milutinović

Ponedeljak, 01.01.2024.

Umereno oblačno i dalje natprosečno toplo, u većini krajeva će se zadržati suvo, a kiša se očekuje samo na području Vojvodine. Najniža temperatura od 0 do 9 °C, najviša od 9 do 15 °C.

Utorak, 02.01.2024.

Pretežno oblačno uz manji pad dnevne temperature, mestimično s kišom, a sneg je moguć samo na visokim planinama. Duvaće pojačan južni i jugozapadni vetar. Najniža temperatura od 1 do 6 °C, najviša od 7 do 13 °C.

Meteorolog Ristić najavio dosta snega u januaru

Meteorolog Ivan Ristić najavio je da nam u januaru predstoje tri zimske nedelje i da će biti dosta snega.

- Još jedna važna stvar, to jest dobra vest za ljubitelje snega anomalija padavina za zimske nedelje od 8. do 15. januara, od 15. do 22. januara i od 22. do 29. januara naš region imaće padavine iznad proseka što ukazuje da ćemo imati i dosta snega pošto će temperature biti niske, ispod proseka - najavio je meteorolog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)