VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 21. DECEMBAR: Temperatura do 11 stepeni, uveče naoblačenje s kišom i snegom

Novosti online

21. 12. 2023. u 01:00

U SRBIJI u prvom delu dana umereno do potpuno oblačno, na jugu i jugozapadu zemlje sa slabom kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 21. ДЕЦЕМБАР: Температура до 11 степени, увече наоблачење с кишом и снегом

Foto: Milena Anđela

Pre podne u Vojvodini, a tokom dana i u ostalim krajevima, doći će do kratkotrajnog razvedravanja. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije jak, zapadni i severozapadni, po podne u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -3 do 5 stepeni, a najviša od 4 do 11 stepeni. Uveče i tokom noći sa severa stiže novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom, a jugozapadni vetar će biti u pojačanju.

Vreme u Beogradu

U Beogradu ujutro i delom prepodneva umereno do potpuno oblačno, ali suvo. U toku dana doći će do kratkotrajnog razvedravanja.

Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, po podne u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura oko 3 stepena, najviša oko 10 stepeni.

Uveče stiže novo naoblačenje, a u drugom delu noći povremeno kiša uz skretanje vetra na jugozapadni.

Vreme narednih dana

Prema prognozi za narednih sedam dana, u petak i subotu će biti pretežno oblačno i vetrovito, najpre uz umeren i jak zapadni i jugozapadni vetar, koji će u subotu biti u skretanju na jak severozapadni, u Vojvodini, istočnoj Srbiji i na planinama sa udarima olujne jačine.

U nižim predelima će pretežno padati kiša, a na planinama sneg, koji se samo u noćnim i jutarnjim satima očekuje ponegde i u nižim i brdskim predelima (uglavnom na jugozapadu, jugu i istoku Srbije uz lokalno manji snežni pokrivač). U nedelju ujutro prestanak padavina, pa će zatim do kraja perioda ponovo biti toplije i suvo uz umerenu oblačnost i povremene sunčane periode.

BONUS VIDEO: POTOPLjENI PUTEVI, AUTOMOBILI POD VODOM - Vanredna situacija na jugu Indije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)