NAJBOLJI UZ NAJBOLJE! Najveće ulaganje jedne kompanije u kulturu, ugovor Millennium Team-a i Beogradskog dramskog pozorišta

Promo

04. 10. 2023. u 17:56

KOMPANIJA Millennium Team i Beogradsko dramsko pozorište potpisali su ugovor o sponzorstvu i strateškoj saradnji. Ugovor koji će trajati naredne četiri godine, u vrednosti od pola miliona evra, bez budućih infrastrukturnih ulaganja, predstavlja najveće ulaganje u kulturu jedne domaće kompanije i doprineće daljem razvoju i modernizaciji pozorišta.

НАЈБОЉИ УЗ НАЈБОЉЕ! Највеће улагање једне компаније у културу, уговор Millennium Team-а и Београдског драмског позоришта

Foto: D.Milovanović

- Sa ponosom mogu da kažem da je ovo najveće ulaganje jedne kompanije u kulturu, a četvorogodišnjim ugovorom vrednim pola miliona evra sigurno ćemo biti pouzdan partner u daljem napredovanju BDP-a. Mi smo kompanija koja gradi, postavlja jake i stabilne temelje za budućnost, a ova naša zajednička saradnja okrenuta je publici i umetnicima - istakao je Stojan Vujko, generalni direktor Millennium Team-a.

Kako je istakao Vujko, Millennium Team je pokazao još jednom da je društveno odgovorna kompanija koja ulaže u zajednicu u kojoj radi, sa jasnom podrškom:

- Millennium Team svoje poslovanje temelji na brizi o zajednici, trudimo se da svojim ulaganjem i jasnom podrškom pomognemo tamo gde radimo i gradimo. Najbolje se vidi iz konkretnog primera našeg rada, BDP Millennium Team arene, jedinog izgrađenog pozorišta u Beogradu u poslednjih sedamdeset godina koje je Millennium Team izgradio i u kome publika uživa dve sezone.

Više od 100 predstava

Saradnjom Millennium Team-a i Beogradskog dramskog pozorišta na izgradnji letnje scene i ovim ugovorom zaokružuje se njihov zajednički rad.

Inače, od početka letnje sezone prošle godine, na sceni BDP Millennium Team arene odigrano je više od 100 predstava koje je gledalo više od 15.000 ljudi.

Jug Radivojević, direktor Beogradskog dramskog pozorišta, izrazio je veliko zadovoljstvo što je Millennium Team prepoznao Beogradsko dramsko pozorište kao jednog od lidera u kulturi širom regiona u koje vredi ulagati.

Foto: D.Milovanović

- Uz slogan "Najbolji uz najbolje", nastavljamo ovu važnu i uspešnu saradnju sa jednom od vodećih građevinskih kompanija u regionu. Saradnja između privatnog sektora i kulturnih institucija predstavlja primer kako se zajedničkim naporima može stvoriti prosperitetnija kulturna scena. Nadam se da će ovaj naš primer poslužiti kao inspiracija drugim kompanijama da prepoznaju vrednost ulaganja u kulturu. Sponzorstvo Millennium Team-a doprineće stvaranju bogatijeg i raznolikijeg kulturnog sadržaja za publiku, a istovremeno će poboljšati uslove za rad umetnicima i izvođačima - naglasio je Radivojević.

Foto: D.Milovanović

Saradnja Millennium Team-a i Beogradskog dramskog pozorišta seže od 2021. godine kada je kompanija izvela građevinske radove na letnjoj sceni, urađen je pokretni krov, fasada, čelična konstrukcija, čime je ljubiteljima pozorišta omogućeno da tokom leta uživaju u kulturnim dešavanjima u BDP Millennium Team areni, bez obzira na vremenske uslove.M 50-3456

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)