ŠESTOČLANA porodica vraćala se u subotu automobilom iz Crne Gore, za Beograd. Vozio je suprug, Ivana je sedela na mestu suvozača, a deca na zadnjoj klupi. U jednom trenutku, njih je 26-godišnji vozač za volanom "škode" počeo da pretiče, tamo gde se to nikako ne sme. Izgubio je kontrolu nad kolima i udario, otpozadi, u porodični "folksvagen turan", izguravši ga sa puta. Deca i suprug su lakše povređeni, ali Ivana je, pri sletanju, zadobila fatalne udarce.

Komentari (5)

Milovan

24.07.2023. 12:00

Ovo je strašno a država ništa ne preuzima da do ovakvih nažalost scena nedođe nemože ni pojedinac ništa da učini jer ovaj naš diktator neće to da prihvati zato dreba da se organizujeo i da pokažemo toj bahato stoci da je dosta njihovog terora

Aleksa

24.07.2023. 12:12

E svaka cast za ovaj tekst! Tuga je velika za izgubljen zivot majke cetvoro dece, a ovog sto je kriv treba osuditi na maksimalni kaznu. Ja se nadam da ce doziveti tesku sudbinu.

Xxx

24.07.2023. 13:00

Da li postoji zakonska mogućnost da se ovako izazvane nezgode usled drastičnih prekoračenja, sa smrtnim posledicama klasifikuju kao ubistvo sa predumišljajem? Ovo je svesno kršenje zakona

Žika Iz Beč

24.07.2023. 13:04

Saučešće porodici,a ovoga do kraja života osuditi na društveno koristan rad i do kraja života da izdržava decu i to je blago!