SVE ZBOG SEMAFORA: Srbin napravio pravu pometnju u Grčkoj

Novosti online

21. 07. 2023. u 17:45

"GRK je izašao iz kola i izurlao se na mene", deo je dramatične scene koju je jedan građanin Srbije doživeo na semaforu tokom letovanja, a svoje iskustvo podelio je sa korisnicima društvenih mreža.

СВЕ ЗБОГ СЕМАФОРА: Србин направио праву пометњу у Грчкој

Foto: N. Skenderija/Depositphotos

Sudeći po situaciji koju je opisao, naš zemljak je dobro prošao budući da je cela halabuka nastala zbog neispravne signalizacije na putu za Dojran, što je zbunilo mnoge vozače i moglo je da izazove ozbiljnu nesreću.

Upravo ta opasnost je i motivisala srpskog vozača da svoje nemilo iskustvo podeli na Fejsbuk grupi "Grčka Info".

- Upozorenje: ako idete iz Grčke na Dojran, nešto nakon isključenja sa auto-puta na jednoj od raskrsnica ne radi semafor za skretanje levo. Mene je to zbunilo i naglo sam zakočio - em ne znaš u kakvu ćeš raskrsnicu da uletiš, em misliš da tek treba da se upali signal, a šta ako je crveno i sto drugih misli u milisekundi - naveo je član pomenute Fejsbuk grupe i dodao:

- Srećom, Brograđanin iza mene je bio dobar i oprezan vozač i nije me udario, jedva je čovek zakočio. Onda je treći u koloni, Grk, izašao iz kola i izurlao se pokazujući da krenem levo jer imam zeleno za pravo - navodi srpski vozač koji je očigledno i dalje u čudu zbog onoga što je doživeo.

- Ne znam da li im je to pravilo koje ja ne znam, ali šta god da je opasno je kad ne radi semafor. Tako da ko ide na tu stranu, a i inače, eto mog iskustva - zaključio je on u postu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: ZALEPILI SE NA AERODROMSKU PISTU: Klimatski aktivisti protestovali u Hamburgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?