ČAK dve porodice iz Srbije doživele su pravi horor tokom letovanja u Grčkoj, kada su im, u roku od nepuna 24 sata, ukradeni automobili.

Komentari (13)

zoran

08.07.2023. 14:18

...zalite se....a sta Vi Srbi radite turistima i putnicima koji su na proputovanju kroz Srbiju ili na godisnjem odmoru.? Nije Vas sramota ali odavno nema ljudi u Srbiji,a tek u Beogradu samo olos i prevaranti!

Svedska

08.07.2023. 15:38

Svi vi koji imate takozvane "keyless" kljuceve auta trebalo bi da se raspitate malo kako da se zastitite od prevara.. kradja, to je jedna od najlaksih kradja automobila danas, neznam da li su doticni imali bas takav kljuc za dotitan auto, inace vecina danasnjih novih auta je veoma tesko ukrasti, izuzimajuci ovih automobila sa ovim kljucevima..Jednostavna zastita za ovake kljuceve je jedna posebna, kako bi se reklo na Srpskom, mala torbica, za kljuceve toliko velika da samo kljucevi auta mogu da stanu ali koja onemogucava radio talasima da se sire, preuzmu od vaseg auto kljuca, nemate takvu, funkcionise iso tako dobro aluminijumska folija u kojoj cete zaviti kljuc cim izadjete iz auta i vidite da je zakljucan, bez obzira dali ste kuci ili u inostranstvu.

Milica

08.07.2023. 16:41

Samo da skrenem pažnju svima koji putuju u Grčku. Posle korone povećan je broj kradja automobila i grcima. Vrlo brzo ih otkrivaju ali auta budu već rasturena Zato dragi moji sugradjani pazite gde parkirate. Ne ostavljajte ništa u kolima. Samo na parkinge koji su osvetljeni i gde imaju kamere.

Vlajko

08.07.2023. 20:48

Pre 3 dana sam došao iz Soluna i čuo iz prve ruke da tamo pojačano operišu grupe lopova iz Bugarske i kada su pare, kartice i novčanici u pitanju i automobili.

PM

09.07.2023. 08:14

Još gora je stanje u Italiji. Kradu se sva vrsta vozila, a naročito Fiat-i, svakodnevno. Uz plaže, tržne centre bolnice ..... Nemaju nigde sigurnosne kamere, generalno tehnološki su veoma zaostali. U Italiji policiju krađe vozila uopšte ne interesuje, dobijete samo "žao mi je..." Svi preporučuju dodatnu mehaničku zaštitu ili kasko osiguranje. Mada, italijanski rent a car uglavnom ne pokrivaju jug italije bez dodatne premije. Iskustvo iz prve ruke....

zoran

10.07.2023. 13:26

Ne srbine umisljeni,ostavio sam za takve hitne slucajeve,posto sam lepo vaspitan. Ponasam se po 10.Bozijoj zapovesti:"Ne pozeli nista sto je tudje"!