OBLAČNO, VETAR NE POSUSTAJE: Vremenska prognoza za subotu, 13. maj

Novosti online

13. 05. 2023. u 01:00

REPUBLIČKI hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih sedam dana.

ОБЛАЧНО, ВЕТАР НЕ ПОСУСТАЈЕ: Временска прогноза за суботу, 13. мај

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

VREME U SRBIJI

U Srbiji promenljivo oblačno i malo toplije sa sunčanim intervalima.

Ujutro u Negotinskoj Krajini, pre podne na jugozapadu i jugu Srbije očekuje se vreme mestimično sa kišom, a posle podne i u ostalim krajevima mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju i sa udarima olujne jačine. Najniža temperatura od 7 do 11, najviša od 17 do 21 stepeni.

VREME U BEOGRADU

U Beogradu će u subotu biti promenljivo oblačno, malo toplije i vetrovito, pre podne sa sunčanim intervalima, posle podne kiša ili lokalni pljusak.

Vetar umeren, povremeno i jak, jugoistočni, sa temperaturama od 10 do 20 stepeni.

PROGNOZA ZA NAREDNI PERIOD

U narednih nedelju dana očekuje se umereno do potpuno oblačno sa čestom kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u nedelju i početkom naredne nedelje i sa uslovima za lokalno obilne padavine, dok će u košavskom području duvati umeren i jak jugoistočni vetar, povremeno sa udarima olujne jačine, naročito na jugu Banata i u donjem Podunavlju, koji će u utorak biti u slabljenju i skretanju na zapadni pravac.

sputnikportal.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!