PET PUŠAKA I DVA PIŠTOLJA U SEFU: Otac učenika koji je izvršio masakr oružje držao u stanu - sina vodio u streljanu

Novosti online

04. 05. 2023. u 12:54

OTAC dečaka Koste K. (13), koji je napravio masakr kakav Srbija u svojoj istoriji ne pamti, nalazi se u pritvoru i čeka saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

ПЕТ ПУШАКА И ДВА ПИШТОЉА У СЕФУ: Отац ученика који је извршио масакр оружје држао у стану - сина водио у стрељану

Foto: Novosti

Kako se saznaje, policija je u stanu u sefu uglednog radiologa našla čak pet pušaka. Njegov sin u školu je doneo dva pištolja. Precizno je pucao iz CZ99 i tom prilikom ubio osam učenika i čuvara. Drugi pištolj nije koristio, a u rancu su mu nađena još četiri Molotovljeva koktela.

U bolnici se nalazi još šestoro dece i nastavnica istorije. Dvoje su kritično.

Nezvanično, njega je otac prvi put sa 12 godina odveo u poznatu beogradsku streljanu. Tamo je poslednji put bio pre mesec dana.

- Istraga treba da utvrdi ko je dozvolio detetu da puca u streljani - kaže sagovornik blizak istrazi.

Kosta K. je mesec dana planirao zločin. Na stolu u njegovoj sobi policija je našla dve ceduljice. Imena dece koje je planirao da ubije, kao i plan kretanja.

BONUS VIDEO: TUŽAN PRIZOR NA VRAČARU: Sveće i cveće za tragično ubijene u školskom masakru

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!