ZAPALIO SE AUTOBUS PUN MATURANATA IZ NIŠA Roditelji za "Novosti": Deca su iskakala iz autobusa nasred auto-puta (VIDEO)

J. Ć.

25. 04. 2023. u 15:54

AUTOBUS pun maturanata Ekonomske škole u Nišu zapalio se u nedelju, oko 10 časova po našem vremenu, zbog kvara, po povratku sa ekskurzije, na putu od Krfa ka Solunu. Kako su nam roditelji ispričali, deca su iskakala iz autobusa nasred auto-puta uplašeni zbog dima koji je kuljao iz autobusa. 

ЗАПАЛИО СЕ АУТОБУС ПУН МАТУРАНАТА ИЗ НИША Родитељи за Новости: Деца су искакала из аутобуса насред ауто-пута (ВИДЕО)

Novosti

Na svu sreću, deca su brzo evakuisana i svi su dobro, ali je nezgoda mogla da bude mnogo veća.

Roditelji koji su nam se javili, a koji su želeli da ostanu anonimni, ispričali su da se autobus kvario u više navrata, sve dok na kraju nije zadimio.

- To je bio gust, crni dim, nije bilo vatre. Deca su izašla iz autobusa, to se dešavalo na putu, ali dim je bio baš ogroman. Deca su stala na auto-put, prema Solunu, što je meni bilo još gore. Onda su tu čekali autobus, pa su ih prebacili do pumpe, pa su tu opet čekali. Išla su dva autobusa za decu iz Ekonomske škole, onda se vratio jedan da bi deca mogla da prebace stvari. Do tragedije nije došlo, Bogu hvala, ali ne vidim razlog da se ćuti o ovome, jer je moglo da se desi strašno. Moj sin je čuo da se dovod za gorivo prekinuo, izvukao, pa je onda gorivo kapalo na motor. To se dešavalo u nedelju između devet i 10 ujutro. Deca su došla u pola tri noću jer je po njih poslat novi autobus iz Srbije za Grčku, do Soluna – priča nam jedan od roditelja (ime poznato redakciji).
 
Ona je dodala da su roditelji zabrinuti jer su sve učestalije nezgode sa autobuskim prevoznicima koji voze đake.
 
Slobodan Tarlać, vlasnik agencije čiji su bili autobusi, rekao je da je autobus bio ispravan i da je prošao tehnički pregled.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024