UPOZORENJE ZA VOZAČE: Oprezno u vožnji, od sutra sneg u Srbiji, u Beogradu do 15 cm

Tanjug

25. 01. 2023. u 22:11 >> 22:48

JAVNO preduzeće „Putevi Srbije“ apeluje da učesnici u saobraćaju budu posebno oprezni prilikom vožnje i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, jer se, prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, od četvrtka, 26.01.2023.godine, do subote, 28.01.2023. godine, na području Srbije očekuje sneg, ističe se u saopštenju.

УПОЗОРЕЊЕ ЗА ВОЗАЧЕ: Опрезно у вожњи, од сутра снег у Србији, у Београду до 15 цм

Saobraćaj u Prijepolju usporen zbog snežnog pokrivača / Foto A. Rovčanin

Kako je navedeno, očekuje se stvaranje snežnog pokrivača u nižim predelima visine od 5 do 15 cm, na planinama i više, dok se na području Beograda, u nižim delovima grada očekuje stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 10 cm, a u višim oko 15 cm snega.

Takođe, prema upozorenju, u subotu, 28.01.2023. godine, očekuje se slabljenje snega, a u nedelju, 29.01.2023. godine, prestanak snežnih padavina.

Vozačima savetujemo da koriste zimske pneumatike, poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima