SAHRANJENA ILINKA DUJOVIĆ: "Putuj, dušo, tamo gde nema bola"

Novosti onlajn

22. 01. 2023. u 10:35

ILINKA Dujović, devojka čije je telo pronađeno 17. januara u reci Lim, sahranjena je u subotu na groblju Rabrenovac u Priboju. Porodica je i putem društvenih mreža primila mnogo izjava saučešća.

САХРАЊЕНА ИЛИНКА ДУЈОВИЋ: Путуј, душо, тамо где нема бола

Foto: Društvene mreže

"Kad sva srca postanu gluva, i sa njima tvoje sopstveno - postoji put... Kad se svi putevi zatvore, izgubiš prijatelje i svi koji te vole napuste te - postoji put.. Kad sve prođe, nestane, vetar razveje snove, i kad pomisliš da nade nema - postoji put... Kad sunce hladnije postane i zvezde nad tvojim nebom počnu da gasnu - postoji put... I kad te ne bude više, ostaće tvoje srce, prazno i veliko kao nebo i u njemu zvezda..." Ime te zvezde je ljubav. Nikad te neću moći zaboraviti", navodi se u jednom od oproštaja na Fejsbuku.

"Putuj anđele mili, putuj lutko lepa, putuj dušo tamo gde nema bola, gde nema zglobnih ljudi, nek tvoja lepota obasja rajski vrt prepun latica od ruža. Bože primi je u svoje skute. Porodici moje iskreno saučešće, nek vam Bog podari snage da izdržite ovaj pretežak bol".

"Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i s njom spava, neviđena, njena lepota; možda živi i doći će posle ovog sna.

Možda spava sa očima izvan svakog zla".

Podsetimo, Ilinka Dujović (28) je poslednji put viđena 12. decembra, na obali Lima, u starom Priboju. Njeno telo pronađeno je u Limu, 17. januara, nekoliko stotina metara nizvodno od Rudog, u Bosni i Hercegovini.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri