"ZNAM DA JE SADA NA NEKOM LEPŠEM MESTU..." Potresna objava oca tragično stradale Ilinke

Novosti online

19. 01. 2023. u 08:05

DALIBOR Dujović, otac nestale Ilinke iz Priboja, čije je telo pronađeno juče posle 37 dana potrage, oprostio se od nastradale ćerke potresnim rečima.

ЗНАМ ДА ЈЕ САДА НА НЕКОМ ЛЕПШЕМ МЕСТУ... Потресна објава оца трагично страдале Илинке

Printscreen/Facebook

- Trideset osmi je dan! A naše vreme je stalo na 37. danu. Našao sam moje dete! Nismo imali šansu i priliku da spasemo moju Ilinku. Nedostaje mi! A znam da je sada na nekom lepšem i boljem mestu od ovoga i da me čeka. Kad Bog odluči idem ja kod moje Ike da je zagrlim - napisao je Dalibor na svom profilu na društvenim mrežama.

Dalibor je hteo da se zahvali svima koji su sa njim više od mesec dana tragali za nestalom devojkom iz Priboja.

- Prijatelji moji! Hteo bih još ovu poruku napisati i zahvaliti vam se u moje ime i ime porodica Dujović i Zeković. Učinili ste mnogo za sve nas. Za sebe. Dokazali ste ili saznali da jeste dobri ljudi. Puni srčanosti, ljubavi, vere i hrabrosti. Nadam se da neću nikoga zaboraviti. Teško mi ide ovakvo pisanje. Naučio sam drugačije sa vama!

Podsetimo, telo Ilinke Dujović (24) iz Priboja pronađeno je pre dva dana u slivu reke Lim u blizini Rudog na teritoriji Bosne i Hercegovine. Otac je identifikovao ćerku i sada čeka rezultate obdukcije.

(Alo.rs)

BONUS VIDEO: RAZOTKRIVEN RAZBOJNIK SA ZVEZDARE: Nož je potegla mlada ženska osoba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)