KADA se izlazi iz zgrade ili lokala na trotoar moraće da se pogleda levo, desno, pa levo, u slučaju da se na mobilni telefon pešak javlja na trotoaru moraće da drži lakat uz telo, a ukoliko sretne poznatu osobu na pešačkom prelazu neće smeti da raširi ruke da je zagrli... noću neće biti preporučljivo da se iznosi đubre u tamnim kesama.

Srki

22.01.2023. 08:12

Obavezno treba uvesti PSP, ili napraviti odgovarajući test za vozače trotineta. Neki od njih voze kolovozom u suprotnom smeru, prolaze na čisto crveno, menjaju putanju i prelaze sa kolovoza na pešački prelaz po nahođenju i slično. Propisati obavezne svetlosne grupe na trotinetu, da budu vidljiviji na ulici. Radi njihove bezbednosti, morali bi se upoznati sa zaista osnovnim pravilima saobraćaja, poput pravila prvenstva prolaza i saobraćajnim znakovima. U slučaju kontakta trotineta sa vozilom, vozač automobila sigurno neće pretrpeti ni velike povrede ni veliku štetu, a to nije slučaj sa neobučenim vozačem trotineta. Pomoći i njima i vozačima motornih vozila da stignu tamo gde su krenuli bez problema.

Marijan

22.01.2023. 09:29

Trla baba lan. Stručnjaci umjesto da se bave ozbiljnim stvarima, bave se pitanjima koja su nebitna ili iz dosade ili iz razloga što nemaju ništa pametnije i korisnije da ponude.

Ahil

22.01.2023. 09:52

Pravila, pravila da bi me udavila pjevao je Bora Corba. Vidovito. U grljenju je sada problem, iako vise nije problem korona. Problem su pesaci, kao i pre bezzemljasi, sirotinja raja i oni koji vole ljude, zaljubljeni. Oni ometaju ostale ucesnike u saobracaju da bezglavo žure pa i na trotinetu pored pesaka koji vise ne znaju gde da se sklone jer su ulice i trotoare zauzeli lokali, baste, a tamo i automobili smeju da se parkiraju. Samo im jos fale pesaci i mame sa bebama u kolicima! Zakon kaze ne smeju da stanu da se pozdrave ili se zagrle ili da zamišljeno idu "svojim putem". Dobro došli u Vrli novi svet, srećna Nova Orvelova 1984 a svima koji slave - Godina zeca!

mica

22.01.2023. 09:53

Ovo je suludo, zbog trotineta raznih izkompleksiranih ljudi mi pesaci trtreba da ne zivimo , sramota samo se udovoljava kojekakvim budalama i umisljenicima

Mita

22.01.2023. 13:30

A šta je sa onima što se kreću u sumrak ili noću kolovozom , ne nose sigurnosni prsluk obično uvek u tamnom odelu ,a za bicikliste da ne govorimo , bez ikakvog obeležavanja a za prsluk i da ne govorimo !

Ezra

22.01.2023. 13:33

Pesacki prelaziti samo u peruodu od09do15h, u protivnom slede rigorozne mere, kao sto je sisanje do glave, i besenje ba terazijama, pazi lakat uz telo,