OD NESTANKA 24-godišnje Ilinke Dujović iz Priboja prošlo je više od mesec dana. Za njom aktivno traga otac, čijoj se potrazi priključuju dobrovoljci.

Palestinac

12.01.2023. 18:26

Ilinka je anonimna devojka iz malog mesta. Ona je "nebitna". Ova druga je (Bože moj) ipak unuka Nikole Ljubičića. U tome je razlika. Znam da ni ovo nećete objaviti(kao ni jednu moju poruku) zato što vam se ne sviđa. Znate šta... Baš me briga. Ja sam rekao šta mislim.

Goga

12.01.2023. 19:46

@Palestinac - Devojka je suicidna. Trebala je biti duže u ustanovi zatvorenog tipa i lečena adekvatno. Ne verujem da je živa. Tačno ste napisali za male obične ljude nema pravde!

Sonja

12.01.2023. 19:52

@Palestinac - Ilinka po drugi put sama odlazi od kuce.Prvi put je popila tablete ,ali su je pronasli na vreme i spasili. Bojim se da se sada bolje sakrila , jer kazu da ko jednom pokusa da se ubije taj na kraju uspeva kad tad . Nadam se da gresim ali sve lici na to ,na zalost.

Lona

13.01.2023. 07:38

Pa to što se ovoliko piše o Ani, neće pomoci njenoj majci u bolu koji proživljava, samo će je dodatno dovesti do očajanja, jer se piše da je devojka raskomadana. Ne treba joj zavideti na " slavi ". Novine pišu ono što je interesantno za čitanje, a ne zato sto je neko bogat. Neki ljudi imaju želju za samoubistvom i to treba da rešava porodica i društvo uopšte, koliko se može. A mi, čitaoci, smo tu nemoćni i ne znam šta bi pomoglo i da je pisano više o tome.