AKO KREĆETE NA PUT, OVO MORATE DA ZNATE: Evo gde su izmene u saobraćaju

Novosti onlajn

31. 12. 2022. u 08:36

PREMA informacijama Puteva Srbije, na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj – Aleksinački Rudnici danas su planirani radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake.

АКО КРЕЋЕТЕ НА ПУТ, ОВО МОРАТЕ ДА ЗНАТЕ: Ево где су измене у саобраћају

Nikola Fifić

Saobraćaj se preusmerava u suprotnu traku na dvostrano odvijanje u smeru Beograd – Niš, u dužini od 8,5 kilometara. Na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj - Pojate, do 6. januara biće izvođeni radovi na pojačanom održavanju. Saobraćaj se preusmerava u desnu kolovoznu traku smera Beograd-Niš gde se odvija dvosmerno.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate. Na auto-putu E-75, u zoni graničnog prelaza Horgoš, u smeru ka Horgošu, u dužini od 40 metara saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Za teretna motorna vozila u funkciji je devijacija u dužini od 40 metara, nakon koje se saobraćaj dalje odvija normalno. Kako je navedeno u saopštenju, na deonici Čačak - Požega, u zoni petlje Pakovraće, izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na izgradnji auto-puta Miloš Veliki, na deonici Pakovraće - Požega. U zoni radova ograničena brzina kretanja vozila, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna