PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova danas su na teritoriji Horgoša i Beograda pronašli ukupno 829 migranata i izmestili ih u prihvatne centre.

Komentari (4)

Mama

25.11.2022. 19:12

Rado bih proterala i one nase drzavljane koji krijumcare migrante i policiju koja kao nezna gde su putevi migranata.Svi treba da budu kaznjeni.Ovo nisu izbeglice i to utuvite u glavu! To su spavaci!

Miki Zg

25.11.2022. 19:15

Evo 7 god. preko uvaženih Novosti upozoravam o opasnosti od tih Avganistanaca ,Pakistanaca i drugih mladih od 16-30 god. koji ugrožavaju sigurnost građana Srbije ,a nelagodno sam se osjećao po Srbiji .U HR. SLO su energično nastupali i vraćali u Srbiju ,a država Srbija nije tako postupala prema Makedoniji ,Bugarskoj ,Rumunjskoj iz kojih su dolazili .Lijepo otvorili prihvatne tople centre ,a znamo gdje su boravili naši Krajišnici 95. god. ili Srbi s KiM-a ,barake nedostojne ljudi .

Dane

26.11.2022. 01:23

U Somboru i u selima prema granici, posebno u Ridjici, stanje sa tzv migrantima je nepodnosljivo. Dolaze u hordama. Voze ih i odvoze taksisti. Policija ih nesto pohvata, jednom u tri, cetiri meseca i odvodi u sabirni centar u Sikaur, kraj Sombora. Ima i naoruzanih pistoljima, macetama, Rambo nozevima, satarama...Cim ih puste, oni se vracaju. Svu letinu, koju su posejali vredni ratari, unustise . Lome vocnjake, vinograde, baste... Vocnjaku Apple World su pokidali zastitnu zicu, unistili sadnice! Zapravo, unistavaju sve sto dohvate. Provaljuju u kuce, vinogradarske kuce, napustene objekte bivse Zadruge itd. Narod se buni, zove policiju a policija im iskreno odgovara da ne mogu nista uciniti te da ih pustaju jer je naredjenje odozgo!? Hej, odozgo!!!!? Imgranti sa prekrsajima bivaju odvedeni u Sud u Somboru. Tu im se izda opomena a oni, cim izidju iz Suda, odmah odlaze put granice! Narod prica da postoji sprega policije, taksista, lokalnih kabadahija i imigranata. Kazu da dele naplatu za usluge. U Somboru ima citav niz lokalnih tipova koji izdaju sobe, daju usluge, neki im prodaju oruzje. Jednom recju, JEZIVO! Drzavo, reaguj i zastiti svoj narod. Mani se imigracionog biznisa koji ce nam, ako vec nije, doci glave!

ZB

26.11.2022. 07:16

А како их до сада нико није "нашао"? Иду у групама аутопутем ка Београду и нико их не налази. Зар треба да их нађе неко тек кад почну да пуцају из аутомата по нашим градовима. Докле бре?