DEKI STANKOVIĆ I MOZZART ZAJEDNO UZ BUDUĆE ORLOVE: Kamp na Zlatiboru okupio više od 500 polaznika

Promo

04. 10. 2022. u 16:00

NOVE generacije "orlova" tajne najpopularnijeg sporta na planeti ovog leta učile su od legende fudbala Dejana Stankovića. Partnerstvo fudbalskog kampa Deki 5 i kompanije Mozzart posle premijerne sezone 2021, imalo je više nego uspešan nastavak. Više od 500 mališana iz raznih krajeva sveta posetilo je Zlatibor zbog kampa čuvenog Dekija.

ДЕКИ СТАНКОВИЋ И МОЗЗАРТ ЗАЈЕДНО УЗ БУДУЋЕ ОРЛОВЕ: Камп на Златибору окупио више од 500 полазника

FOTO: Promo

Ime i prezime nekadašnjeg fudbalskog asa i reprezentativca naše zemlje, kao i program kampa, već petu godinu privlači decu uzrasta od devet do 15 godina. U jubilarnoj, petoj sezoni, među Dekijevim kamperima našla su se deca iz svih zemalja bivše Jugoslavije, ali i Italije, Norveške, Engleske, SAD, Francuske, Nemačke, Austrije, Belgije, Švajcarske, Izraela, Švedske, Poljske, Danske, Kanade, Irske, Ujedinjenih Arapaskih Emirata, Luksemburga, Mađarske, Makedonije, Češke, Rumunije, Australije, Grčke i Bocvane i naravno, Srbije.

- Pojačanje svakom timu donosi novi kvalitet. Upravo to dogodilo se Kampu Deki 5 u saradnji sa Mozzartom. Zaista smo zahvalni na pomoći koja je pružena u projektu koji sam pokrenuo pre četiri godine. Mislim da smo zajedno postali jači u ovoj misiji. Naša saradnja doprinosi ideji da se u Srbiji, na pravi način, sprovodi promocija sporta i zdravog odrastanja dece - zaključak je Dejana Stankovića o dvogodišnjoj saradnji sa kompanijom Mozzart.  

https://www.instagram.com/reel/Ciw4FsVqJa4/?hl=en

Kroz zanimljive,interaktivne radionice polaznici su dobijali korisne informacije koje su važne za svako odrastanje zdrava ishrana, način kako je najbolje spojiti sport i školu, zaštita od potencijalnih opasnosti na internetu, psihologija u sportu... Večernja animacija je posebno poglavlje i svakako omiljeni deo dana Deki 5 kampera. Iako pripadnici digitalne generacije, mališani se raduju i učešću u tradicionalnim dečjim drutvenim igrama poput šaha, "ne ljuti se čoveče", pikado...

- Saradnja sa kompanijom Mozzart samo je učvrstila i ojačala jedno od osnovnih načela kampa društvenu odgovornost. I ove godine, među kamperima su se našli dečaci i devojčice koji se suočavaju sa problemima dijabetesa jer sport je najbolji način da se taj problem prevazilazi. Istovremeno, programom kampa bili su predviđeni i trenuci namenjeni edukaciji dece - objašnjavaju u kampu.

BONUS VIDEO: Gordan Petrić: Kad sve ide kako treba, onda su odjednom i igrači fizički spremni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PRAVI IZBOR ZA LETO PRED VAMA: Plavetnilo mora, raskošno zelenilo regije, mnogo sunčanih sati i odličan hotel za porodice