SRPSKA i nemačka lekarka, koja važi za jednog od vodećih stručnjaka za transplantaciju matičnih ćelija u Nemačkoj i Evropi, napisala je otvoreno pismo, u kojem se, kako kaže, pridružuje molitvama patrijarha srpskog gospodina Porfirija.

Anika

16.09.2022. 08:39

Pa zašto onda niste otišli u Iran,Avganistan,Somaliju,Nigeriju,tamo se to kažnjava smrću već u Nemačku gde je to normalno i uči se u školama.Živite u uređenoj zemlji konfornim životom a nama delite savete.Jednostavno je vratite se u Srbiju ,ali to nikada nećete učiniti ni vi ni vaša deca.

Djina

16.09.2022. 09:15

Znaju naucnici, a posebno matematičari da je aksiom tvrdnja koja se ne proverava. Sta bi se desilo kada bi se po principu nove normalnosti doveli u pitanje vec vekovima prihvaćeni matematički aksiomi? Koliko bi se novo normalnih mostova i zgrada održalo, a koliko zaljuljalo ili srušilo po kojima zajedno treba da prelaze i ovi i oni zastupnici normalnosti? Misliti na posledice je odlika zrelih i odgovornih. Sociopate ne predvidjaju posledice, oni kazu: Čik da vidim sta ce da se desi ako se ovo uradi ili ne uradi? Posledice neka ispravljaju zreli i odgovorni.