OTKRIVENO STANJE POVREĐENIH SRBA KOJE SU NAPALI ALBANCI: Saša i Nemanja stabilno, nalaze se na odeljenju hirurgije

Tanjug

13. 09. 2022. u 09:53

STANjE dvojice povređenih Srba iz Babinog Mosta, oca i sina Saše i Nemanje Mitrovića, trenutno je stabilno i oni se nalaze na odeljenju hirurgije u KBC Kosovska Mitrovica, izjavio je danas direktor KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Elek.

ОТКРИВЕНО СТАЊЕ ПОВРЕЂЕНИХ СРБА КОЈЕ СУ НАПАЛИ АЛБАНЦИ: Саша и Немања стабилно, налазе се на одељењу хирургије

Foto: Novosti

Elek je za Kosovo onlajn naglasio da su povređeni otac i sin pod 24-časovnim nadzorom dežurnih hirurških ekipa.

On je istakao da su dvojica povređenih sinoć kasno primljena u KBC u Prištini zbog rana zadobijenih nožem, a potom prebačeni u KBC u Kosovskoj Mitrovici.


-Otac je zadobio povrede od uboda nožem u levoj polovini grudnog koša, koje nisu narušile integritet plućne maramice, rane su površne. Sin je takođe zadobio povredu nožem u predelu iznad leve ključne kosti sa povredom plućne maramice koji se naziva pneumotoraks, naveo je Elek.

Kancelarija za KIM prethodno je objavila da je srpski mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta kod Obilića izboden kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice koja ih već duže vreme maltretira.

Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu