MUŠKARAC koji je doputovao iz Nemačke i doneo majmunske boginje u Srbiju ima tridesetak godina i živi i radi u Nemačkoj a naš je državljanin.

Deki

17.06.2022. 17:22

Ispitati ko ga je poslao tako nafilovanog u Srbiju da nam donese I prenese ovu zarazu posto sam razumeo iz teksta da je svestan gde I kada je zarazen.

Bane

17.06.2022. 18:33

Ako je znao da je zarazen pre ulaska u Srbiju trebalo bi ga leciti u zatvorskoj bolnici a zatim mu suditi za ugrozavanje zivota i zdravlja gradjana Srbije.

Mika

17.06.2022. 18:54

A, sto doticni gastarbajter nije ostao u Nemackoj pa da se tamo leci?? Nego, sad mu dobra Srbija za besplatno lecenje i da siri zarazu!!! Lupiti mu najvecu mogucu novcanu kaznu pa zatvor zbog ugrozavanja bezbednosti svih gradjana i svesnog sirenja zarazne bolesti, pa nek se cesa posle do mile volje u zatvoru! Sebicni samozivi stvor!

BG

18.06.2022. 15:40

Ako je gastarbajter tj. gostujuci radnik onda je po propisima u Nemackoj osiguran, dakle lecenje je u Nemackoj pokriveno zdravstvenim osiguranjem i tamo ga to ne bi nista kostalo.Druga stvar je zasto je dolazio tako zarazen u Srbiju, e zbog toga ga treba kazniti ! Nemojte odmah misliti da gastarbajteri dolaze da se lece kod nas za dzabe, u Nemackoj je zdravstveno obavezno, mozda u Svajcarskoj ili Francuskoj nije, nisam siguran.