VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 31. MART: Danas nigde bez kišobrana, biće i pljuskova!

Novosti online

31. 03. 2022. u 00:57

U SRBIJI vreme danas pretežno oblačno, mestimično s kišom i pljuskovima, a ponegde je moguća i grmljavina.

ВРЕМЕНСКА ПРОГНОЗА ЗА ЧЕТВРТАК, 31. МАРТ: Данас нигде без кишобрана, биће и пљускова!

Foto: Tanjug

Vetar umeren i jak, južnih smerova. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša od 17 do 20 stepeni.

Vremenska prognoza za Beograd

I u glavnom gradu pretežno oblačno s kišom i pljuskovima. Vetar umeren i jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 12, a najviša oko 19 stepeni.

Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Do kraja sedmice pretežno oblačno i postepeno hladnije, u petak i subotu mestimično s kišom i lokalno obilnim pljuskovima. U subotu na planinama prelazak kiše u sneg, a u noći ka nedelji kratkotrajan sneg ponegde se očekuje i u nižim predelima.

U nedelju u većini krajeva prestanak padavina, a u istočnoj i južnoj Srbiji mestimično s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Početkom naredne sedmice očekuju se i slabi, prizemni jutarnji mrazevi.

U ponedeljak u svim krajevima, a u utorak u centralnim i južnim predelima mestimično s kišom, na planinama sa snegom. U sredu i četvrtak uglavnom suvo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima