DANICA GRUJIČIĆ O POREKLU KORONE: Posle dve godine pandemije, ubeđena sam da je virus veštački stvoren

Srna

20. 02. 2022. u 10:18

DIREKTOR Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić izjavila je da su zemlje Balkana i okoline vodeće po smrtnosti u Evropi od malignih bolesti, kao i da je ubeđena da je virus korona veštački stvoren.

ДАНИЦА ГРУЈИЧИЋ О ПОРЕКЛУ КОРОНЕ: После две године пандемије, убеђена сам да је вирус вештачки створен

Prof. dr Danica Grujičić / Foto N. Skenderija

"Srbija, Mađarska i Hrvatska smenjuju se na prvom mestu po smrtnosti od onkoloških bolesti. Nešto se desilo na Balkanu što je uzrok ovakve tendencije", rekla je Grujičićeva.

Grujičićeva je rekla da za nju nema sumnje da se velikim delom agresija NATO-a i zagađenje životne sredine može dovesti u vezu sa obolevanjem i sa umiranjem od zloćudnih bolesti.

Kada je riječ o virusu korona, Grujičićeva je navela da nema informacije o tome ko je i s kojim razlogom stvorio virus, ali da je posle dve godine postojanja ovog virusa ubeđena da je veštački.

Foto: N. Skenderija

- Da li je slučajno ili namerno oslobođen, zaista ne znam, ali čovečanstvo mora dobiti odgovor na ta pitanja, rekla je Grujičićeva za "Politiku".

Prema njenim rečima, ako se ne dobiju odgovori o poreklu virusa, može se desiti da će se na svakih nekoliko godina javljati novi virusi ili novi sojevi postojećih virusa. 

BONUS VIDEO: POZITIVNI ILI NEGATIVNI, UTVRDITE SAMI: Kako se koristi kućni test na kovid?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri