KOLONE SVE DUŽE: Na graničnom prelazu Šid teretna vozila čekaju pet sati

Tanjug

10. 02. 2022. u 23:15

PREMA informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta.

КОЛОНЕ СВЕ ДУЖЕ: На граничном прелазу Шид теретна возила чекају пет сати

Foto: Novosti

Na prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju 120 minuta, na Batrovcima 180, a na prelazu Šid 300 minuta. Putevi Srbije saopštili su da je nakon usporenog odvijanja normalizovan saobraćaj na Obilaznici oko Beograda na potezu od tunela Straževica ka Bubanj Potoku. Odlažu se radovi na održavanju ITS opreme u tunelu "Brančić", u smeru ka Beogradu, a koji su bili planirani za sutra.

Na deonici Golo Brdo - HE Đerdap 1 do 15. februara od 7 do 17 č - radovi na rehabilitaciji uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom. Radovi na deonici Zvečka - Stubline (Valjevski put) u Obrenovcu odvijaju se pod saobraćajem.

Na deonici Crkvine - Tutin do 1. jula obustavlja se saobraćaj zbog radova u punom profilu puta. Alternativni putni pravac Pazarište - Dojeviće; Dojeviće - Novi Pazar; Novi Pazar - Bregovi; Bregovi - Tutin. Za lokalni saobraćaj - povremeno propuštanje vozila u toku dnevnog dela dana. U toku noći na snazi potpuna obustava saobraćaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!