IZMENJEN SAOBRAĆAJ U SUBOTICI: Kamionima težim od 7.5 tona zabranjuje se prolazak

J. L.

18. 01. 2022. u 18:46

OD petka 21. januara, kamionima težim od 7.5 tona zabranjuje se prolazak kroz pojedine delove Subotice.

ИЗМЕЊЕН САОБРАЋАЈ У СУБОТИЦИ: Камионима тежим од 7.5 тона забрањује се пролазак

foto: J.L.

Teretna vozila čija najveća dozvoljena ukupna masa prelazi 7,5 tona a koja se kreću iz smera ulice Somborski put ka centru Grada na raskrsnici ulica Somborski put i ulica Zagrebačke i Preradovićeve obavezno se usmeravaju udesno u Zagrebačku ulicu. Vozila koja se kreću iz smera ulice Bajski put na raskrsnici ulica Bajski put i ulica Karađorđev put, Preradovićeve ulice i ulice Petefi Šandora obavezno se usmeravaju udesno u Preradovićevu ulicu.

Zabranjuje se teretnim vozilima na kružnom toku kod graničnog prelaza između Republike Srbije i Republike Mađarske „Kelebija“ izlaz sa kružnog toka u ulicu Put Edvarda Kardelja.

Teretna vozila koja se kreću iz smera ulice Franje Kluza ka industrijskoj zoni obavezno se usmeravaju udesno u ulicu 13. Novu, ulicu koja je paralelna sa Batinskom ulicom i nalazi se u sklopu industrijske zone.

Autoprevoznici čija su sedišta i autobaze na trasi ka graničnom prelazu Kelebija mogu koristiti svojim teretnim vozilima tu trasu samo ukoliko su prazni, odnosno ukoliko ne vrše uslugu prevoza tereta.         

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a