TINEJDŽER (13) PREBIO PEDIJATRA U KIKINDI: Dečak najpre psovao, a onda fizički napao doktora u ordinaciji

R.Š.

28. 01. 2022. u 19:48

DEČAK od svega 13 godina, iz okoline Kikinde, nasrnuo je na lekara Olivera Stojakovića u Dečijem dispanzeru u tom gradu i nekoliko puta ga udario u lice.

ТИНЕЈЏЕР (13) ПРЕБИО ПЕДИЈАТРА У КИКИНДИ: Дечак најпре псовао, а онда физички напао доктора у ординацији

Foto.R. Šegrt

Incident se dogodio u četvrtak kasno popodne, kada je lekar, nakon pregleda deteta, pokušao da mu uzme bris iz nosa. Iako je informisao dečaka da to nije bolno, on se razbesneo, pa je najpre psovao doktora i medicinski sestru, a onda ga je nekolika puta udario po licu.

Kako saznajemo, dečak je sa sela u kojem živi kod lekara u Dečiji dispanzeru gradu došao sa majkom, koja nije uspela da ga smiri. Niko od pacijenta koji je čuo viku dečaka nije reagovao, jer su, verovatno, mislili da se radi o nemirnom detetu koje se plaši svake lekarske intervencije.

Incident je prijavljen policiji, u kojoj su nam potvrdili da je patrola izašla na teren i utvrdila da je incident počinilo maloletno, krivično neodgovorno dete.

- Patrola je izašla ne mesto događaja, utvrdila okolnosti i obavestila Više javno tužilaštvi u Zrenjaninu – rečeno nem je u Policijskoj upravi u Kikindi.

Ovo je jedan u nizu nasrtaja pacijenata na medicinsko osoblje. Pretprošle godine dogodila su se dva takva incideneta. Mokrinčanin Miloš D. je napao ekipu Hitne medicinske službe koja je po pozivu došla na interevenciju u njegovu kuću, a nožem je napao i patrolu policije. Nakon toga je osumnjičen da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Ispred kovid ambulante Opšte bolnice u Kikindi žena, starija od 60 godina, koja je dovela supruga na pregled, nasrnula na medicinsku radnicu u skafanderu, tako što joj je stavila ruku na lice i ugurala je unutra. Pre nekoliko godina, ekipa Hitne službe napadnuta je na jednom slavlju u selu Nakovo. Na medicinsko osoblje 2010. godine, zbog smrti tromesečne bebe nasrnuo je D.R. U anesteziološkoj sobi Opšte bolnice on je polomio dva medicinska aparata zbog čega je kasnije odgovarao.

BONUS VIDEO: 

HAOS U VRANjU: Zapaljena četiri automobila ispred kuće direktora Parking servisa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega