PREKO PUTA MATEJA I NJEGOVIH PRIJATELJA BILA JE GRUPA ZADRANA: Menadžerka kluba otkrila detalje pred nestanak mladića iz Splita

Novosti online

04. 01. 2022. u 21:35

MATEJ Periš (27), mladića iz Splita, za kojim se već peti dan traga. nestao je 31. decembra oko 02.30 sati kada je izašao iz beogradskog kluba „Gotik“.

ПРЕКО ПУТА МАТЕЈА И ЊЕГОВИХ ПРИЈАТЕЉА БИЛА ЈЕ ГРУПА ЗАДРАНА: Менаџерка клуба открила детаље пред нестанак младића из Сплита

Foto: M. Anđela i Nestali.hr

Njegov nestanak su policiji prijavili njegovi prijatelji iz Splita 31. decembra oko 18 sati, a u potragu su se uključili ronioci Žandarmerije.

Povodom nestanka mladog Hrvata oglasila se i menadžerka Kluba “Gotik”, u kojem je Matej bio s prijateljima. U klubu “Gotik”, bivšem "Magacinu" je polumrak. Menadžerka Zorica Šestović pokazuje šank za kojim su stajala tu noć sedmorica Splićana. Preko puta društva iz Splita bila je gruna mladih Zadrana. Šestović kaže da klub nije bio pun pa je zbog toga verojatno Splićanima dozvoljen ulaz iako nisu imali rezervaciju kao većina gostiju.

- Znate, svašta se pisalo ovih dana, a pogotovo da je osiguranje upozoravalo mladiće na ponašanje u klubu. To nije istina. Oni su se dobro zabavljali kao i Zadrani, nikakvih problema nije bilo. Znate kako, mladi... - kaže Zorica Šestović.

Nije nešto posebno uočila kod Mateja, samo se seća da je sledeće večeri 31. decembra oko 21 sat bila policija, da su se raspitivali o mladiću koji je nestao, koji su ih konobari posluživali.

BONUS GALERIJA - Matej Periš nestao u Beogradu, objavljeni snimci njegovog kretanja

Kaže da su Matejevu jaknu uzeli njegovi prijatelji. Ostala je uz jaknu jednog od mladića iz Zadra, dodaje.

Klub inače nema nadzorne kamere, ali su policajci skidali snimke nadzornih kamera sa okolnih objekata. Poslednji snimak Mateja Periša je onaj sa restorana "Sava Nova", gde je Matej poslednji put snimljen. Ta je kamera uhvatila deo njegovog tela i pretpostavlja se da je tu Matej ušao u reku.

BONUS VIDEO - Nastavljena potraga u reci Sava za nestalim Matejom

(Jutarnji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!