MLADIĆ NESTAO U BEOGRADU: Splićanin poslednji put viđen ispred noćnog kluba, prijatelji mole za pomoć

Novosti online

01. 01. 2022. u 16:45

MATEJ Periš (27) iz Splita nestao je sinoć u Beogradu.

МЛАДИЋ НЕСТАО У БЕОГРАДУ: Сплићанин последњи пут виђен испред ноћног клуба, пријатељи моле за помоћ

Foto: Fejsbuk

Matej je poslednji put viđen 31. decembra oko 2.30 minuta ispred noćnog kluba Gotik i od tada mu se izgubio svaki trag, piše Blic.

- Nema ga već 36 sati - napisala nam je njegova poznanica koja preko društvenih mreža moli za pomoć u potrazi za mladićem.

Na sebi je imao crnu majicu, kao sa priložene fotografije, pantalone i crne patike sa belim đonom. Kako je navedeno, mladić ima karakterističan razmak između zuba.

- Svaka informacija je zlata vredna, molimo da se javite na broj +385 98 43 2700 - piše u objavi na mrežama.

EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

UJUTRO MRAZ, TOKOM DANA MOGUĆE PADAVINE: Detaljna vremenska prognoza za subotu, 20. april