NAPISALI GRAFIT "KON-MENGELE": Uhvaćeni prestupnici, oglasio se epidemiolog

Novosti online

31. 12. 2021. u 12:40

DR PREDRAG Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba rekao je da su uhvaćeni oni koji su pisali grafit "Kon Mengele", a da među njima ima i maloletnika.

НАПИСАЛИ ГРАФИТ КОН-МЕНГЕЛЕ: Ухваћени преступници, огласио се епидемиолог

Foto: Z. Jovanović

- Uhvaćeni su oni koji su pisali "Kon Mengele". To su mladi ljudi, pa čak ima i maloletnih. O tome ne želim posebno ni da pričam. Bio bih nenormalan da se osećam mirno i bezbedno, ali sam pretnje smrću jednostavno potisnuo i o tome ne razmišljam - rekao je dr Kon.

Predrag Kon po pitanju tužbi je rekao da je sve u rukama pravnika  koji sagledavaju sve dokazne materijale i da nije nemoguće da angažuje i nekog dodatnog po pitanju istraživanja.

Upitan da li je reč o deliktima, Kon je kazao da sve zavisi od toga kakvi će biti rezultati ispitivanja stručnog tima.

- Te koji uporno insistiraju da su mi neprijatelji počeo sam da doživljavam kao neprijatelje - rekao je dr Kon

(Kurir)

BONUS VIDEO: NIKADA NIJE BILO TEŽE - Reporteri "Novosti" u crvenoj zoni kovid bolnice u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...