SAMO jedan dan lečenja u intenzivnoj nezi košta 1.000 evra, a to je više nego što zaposleni odvaja od svoje zarade i uplaćuje u zdravstveno osiguranje za godinu dana, upozorava pukovnik doc. dr Ivo Udovičić, komandant vojne kovid bolnice Karaburma, koji se ovim rečima obraća mlađoj radno sposobnoj populaciji koja ne želi da se vakciniše, a koju cepivo 100 odsto štiti od teškog oblika bolesti i dolaska u intenzivnu.

Komentari (5)

Nin

30.12.2021. 19:13

A ne placamo svi lecenje pusacima, alkoholicarima, narkomanima, osobama s prekomernom tezinom, bahatim vozacima i njihovim zrtvama? Budite posteni doktore, ako cete da sortirate pacijente, onda da ih sortiramo po svim kriterijumima.

Pupi

30.12.2021. 21:09

Postovanje Dr Udovicicu . Uvesti obaveznu vakcinaciju ,kao i placanje svih troskova nevakcinisanima . Maksimalne restrikcije za nevakcinisane!

Hoćeš Nećeš

30.12.2021. 23:57

A u slučaju oružanog sukoba hoćete li zvati samo vakcinisane ili i nevakcinisane? Hoćete li porez uzimati samo od vakcinisanih ili i nevakcinisanih? Lepo vam je kad naplaćuje te zdravstveno osiguranje i od ljudi koji idu jednom godišnje kod lekara,a još nisu ni vakcinisani. Ccccc... Kakva ironija,cinizam i dvoličnost...