ZAVRŠENA OBDUKCIJA JOVANE MARJANOVIĆ: Nišlijka nije ubijena, tačan uzrok smrti daće hemijsko-toksikološka analiza

Novosti onlajn

27. 12. 2021. u 18:47

JOVANA Marjanović (54) iz Niša, čije beživotno telo je pronađeno juče na Zlatiboru posle pet dana potrage, nije preminula nasilnom smrću.

ЗАВРШЕНА ОБДУКЦИЈА ЈОВАНЕ МАРЈАНОВИЋ: Нишлијка није убијена, тачан узрок смрти даће хемијско-токсиколошка анализа

Foto: Privatna arhiva

Pretpostavke rezultata uviđaja, urađenog sinoć u mestu Tić polje gde je zatečeno njeno telo, zvnaično je potvrdila upravo završena obdukcija koja je odrađena po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Užicu. Isključena je mogućnost da je Jelena ubijena, a šta je neposredni uzrok smrti pokazaće hemijsko-toksikološka analiza koju će odbucent naknadno uraditi dostaviti Tužilaštvu, prenosi Blic

Mrtvu Jovanu Marjanović juče je Tić polju, na oko kilometar od turističkog centra planine, pronašla grupa Užičana – dobrovoljaca koji su otišli na Zlatibor da njenim ćerkama pomognu u potrazi. Kraj njenog tela zatečena je boca alkoholnog pića i prazni blisteri najmanje dve vrste lekova što je ukazalo na pretpostavku da je Nišlijka izvršila samoubistvo.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Marjanović je bila vlasnica firme koja je na Zlatiboru izvodila podizvođačke radove na izgradnji manjeg građevinskog objekta. Sa svojim partnerom poslednjih dva-tri meseca stanovala je u iznajmljenom stanu u naselju Karaula.

U sredu 22. decembra oko 20 Jovana je muškarcu sa kojim je živela rekla da ide da se malo prošeta i od tada joj se izgubio svaki trag. Kako se cele noći nije vratila u stan, a sve vreme joj je telefon bio nedostupan, njen parner je u četvrtak ujutro Policijskoj stanici u Čajetini prijavio nestanak.

Tokom dana policija je locirala Jovanin telefon, dva i po kilometra od njenog stana, pošto ga je preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, u vodovodnoj cevi, pronašao jedan radnik i uključio. Istim pravcem oko kilometar dalje uzbrdo nalazi se nenaseljena zaravan Tić polje.

Ovde je, iza šume, u nedelju popodne pronađeno telo nestale žene. Prema priči Užičana koji su ga našli, a što je i potvrđeno posle uviđaja, telo se nalazilo u snegu kraj potoka, a kraj njega su zatečeni boca alkoholnog pića i prazna blister pakovanja dva leka. Osim njenih, drugih tragova u snegu nije bilo.

BONUS VIDEO: 

Tamara Bakić: Manekenka koja je obeležila jednu eru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri