POZNATI psihijatar Jovan Marić (80) neće biti izbačen iz stana u kojem živi, a koji je poklonio sinu Mateji (20), samo ako njegovo dete ne bude insistiralo na tome, kaže izvršitelj Mladen Pecelj, koji radi na ovom slučaju.

Komentari (5)

Nikola

13.11.2021. 16:19

Ko normalan pokloni nešto pa nek je i sin ili ćerka a da pre toga sebe nije obezbedio pod starost! U ovom slučaju istaknut stručnjak sa decenijama rada što po bolnicama a dosta i privatno. Nije lepo što komentarišem ali gde su ulagane pare od rada?Da sebi nije bar garsonjeru kupio,malo mi je čudno.

radnik

13.11.2021. 16:25

Taj Maric je nas tipicni sebicni intelektualac koji je zahvaljujuci svojoj inteligenciji daleko napredovao u strucnom i naucnom smislu ali je zahvaljujuci svojoj poziciji strucnjaka pohlepno grabio sve oko sebe sto mu se svidjelo.Nazalost nije razmisljao da sve sto je lijepo ima i svoju cijenu. Kao poznati strucnjak on sigurno ima dobru penziju i moze sebi priustiti solidan staracki dom.On da imalo dostojanstva ima nebi ovekve primitivne gluposti iznosio za novine.U njegovom luksuznom stanu bi trebalo sada da uziva nekada mlada doktorica koja je sada u vremesnim godinama.

Mile

13.11.2021. 19:18

Ne morate biti na ulici, od vaše penzije možete biti u domu... Zar stvarno vašu muku smatrate velikom... Svi ste Bogu hvala zdravi, ali niste navikli na teskobu... Kada ste oženili 30godina mlađu ženu, šta ste očekivali??? Sada medijski iznosite svoju sramotu, zašto? Jel mi treba da vam pomognemo ili da osudimo... Profesore Mariću, kada nešto nije prirodno, teško je to kontrolisati... Želim vam dobar odnos sa sinom, a na ulici nećete biti, to je sigurno....

Zoran

14.11.2021. 00:45

Ovo je sramno kako može da izbaci rodjenog oca na ulicu? To je nemilosrdno užas kakvih ljudi ima.Gospode Bože pomozi nam da budemo bolji ljudi???