VELIKE GUŽVE NA GRANICAMA: Kamioni na Šidu čekaju 7 časova, na Batrovcima 6h, Kelebiji 4h

Tanjug

13. 10. 2021. u 19:26

NA GRANIČNOM prelazu Šid, teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje čekaju sedam sati, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА: Камиони на Шиду чекају 7 часова, на Батровцима 6х, Келебији 4х

Foto: Granična policija BiH

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, na prelazu Batrovci, takođe na izlazu iz zemlje, kamioni čekaju šest sati, a na Kelebiji četiri sata.

Pored toga, zadržavanje na teretnim terminalima graničnog prelaza Sremska Rača je dva sata, a na Gradini i Horgošu 90 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!