DETALJI NESTANKA TROČLANE PORODICE: Posle večere kod majke, vlasniku menjačnice, njegovoj ženi i ćerki gubi se svaki trag (VIDEO)

J. Ć.

29. 09. 2021. u 12:50

VLASNIK jedne menjačnice u Aleksincu G. Đ. (57), njegova supruga G. Đ. i ćerka (25) nestali su u nedelju.

ДЕТАЉИ НЕСТАНКА ТРОЧЛАНЕ ПОРОДИЦЕ: После вечере код мајке, власнику мењачнице, његовој жени и ћерки губи се сваки траг (ВИДЕО)

Foto: J. Ćosin

Poslednji put viđeni su u nedelju uveče, kada su bili kod majke G. Đ. na večeri u selu Moravac, a od tada im se gubi svaki trag. Njihov nestanak policiji je prijavila rodbina juče, budući da se od nedelje nisu javljali na telefon, a tada su i poslednji put bili aktivni na viberu.

Foto: J. Ćosin

Verica Đokić, rođaka porodice, prijavila je nestanak.

- Oni su bili kod majke na večeri u nedelju i otišli su oko 12 sati uveče. U ponedeljak smo ih zvali na fiksni telefon, niko se nije javljao, juče smo opet zvali tri puta i niko se nije javljao... Kada sam došla s posla zvala sam na mobilni i nisu se javljali. Moja ćerka otišla je do radnje da vidi gde su, ali niko nije bio tu i otišli smo da prijavimo policiji - priča Verica.

Foto: J. Ć.

- Bili smo do njihovog stana, tamo je zaključano, kola nema. Nemamo nikakvu predstavu šta bi moglo biti, nisu pominjali da će ići na letovanje ili bilo gde... Čak i da jesu, čudno je da se ne jave. Telefon je poslednji put lociran na viberu 26. septembra. Nikada ranije se nije dešavalo da se ne jave na telefon - kaže rođaka.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna