SRPSKI OLIMPIJCI ZA MALOG BOŠKA: Zastava sa potpisima naših heroja na licitaciji, a ovu tviterašicu nazivaju herojem godine (FOTO/VIDEO)

Novosti online

11. 08. 2021. u 16:09

SRBIJA se u poslednjih par meseci da obezbedi novac za najskuplji lek na svetu za malog Boška Gugletu koji boluje od sprinalne mišićne atrofije (SMA) tip 1.

СРПСКИ ОЛИМПИЈЦИ ЗА МАЛОГ БОШКА: Застава са потписима наших хероја на лицитацији, а ову твитерашицу називају херојем године (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tviter/@faktorxy

Malenom borcu nedostaje još 600.000 evra kako bi mogao da primi lek koji košta 2,5 miliona evra, a koji je jedina pomoć za stanje u kom se nalazi. Rok je kratak, a odlučnost dobrih ljudi, koji žele da pomognu i kojih je iz dana u dan sve više, je sve veća.

I dok su sinoć građani išli ispred Skupštine grada Beograda da dočekaju naše hrabre sportiste na čuvenom balkonu, jedna tviterašica se tamo uputila sa potpuno drugačijim razlogom. Kupila je zastavu Republike Srbije i odlučno se uputila u zgradu kako bi prikupila autograme sportista koji su osvojili nagradu na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

- Jedini cilj mog večerašnjeg ulaska u skupštinu je da mi se na zastavi potpiše što više sportista i da ta zastava bide prodata na licitaciji za malog Boška. Hvala

@ocuinijemitesko koji mi je to omogućio, hvala svim vaterpolostima i svim sportistima koji će je potpisati! @1032na3030 - napisala je Jelena, koju već nazivaju herojem godine.

 Greškuuu u delirijumu, odnosno Jelena Korizma naišla je na dobar prijem srpskih sportista i tako prikupila autograme zlatnih vaterpolista, Milice Mandić, basketaša, odbojkašica, a kako je sama navela, od treme se ni ne seća ko je sve potpisao:

- Vaterpolisti, odbojkašice, Milica Mandić, Datunašvili, basketaši, iskreno ne sećam se od treme ni ko je sve potpisao… od sutra će biti na licitaciji i nadam se da će biti prodata za što više novca - napisala je sinoć ova devojka čiji su tvit ispratili brojni komentari.

Zastava je već na licitaciji, i pozivamo one koji imaju mogućnost da licitiraju i da od nje kupe zastavu. Sav prihod ide za malog Boška kome vreme zaista izmiče. Kako kažu njegovi roditelji, već 50 dana je u bolnici, sada je i na respiratoru i on ima samo nas da mu pomognemo. Ukoliko ste u mogućnosti da licitirate, to možete učiniti KLIKOM OVDE.

Ukoliko želite da momognete malom Bošku evo načina kako to da uradite:

SMS poruke preko Fondacije "Budi human" 1032 na broj 3030

Dinarski račun 160-6000001037970-33

Devizni račun 16060000103802950 IBAN:RS35160600000103802950 SWIFT/BIC:DBDBRSBG

Foto: Arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NA TARI POČINJE NAPLATA ZA VOZILA: Za dolazak automobilom 300 dinara