SRBI IZBAČENI SA PLAŽE U CRNOJ GORI! Nakon skandala, oglasio se i konobar iz Sutomora - Evo šta je rekao o našim turistima

Novosti online

16. 07. 2021. u 15:37

SEZONA u Crnoj Gori je u punom jeku, a jedan turista iz Srbije otkrio je da mu se dogodila neprijatnost na plaži u Sutomoru.

СРБИ ИЗБАЧЕНИ СА ПЛАЖЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Након скандала, огласио се и конобар из Сутомора - Ево шта је рекао о нашим туристима

Foto: JutjubPritskrin/ Vijesti Online

- IzbaČeni smo sa Sutomorske plaže od strane direktora i konobara jer ne trošimo dovoljno para. Danas smo došli u Čanj i ovo nas je dočekalo na plaži - napisao je on.

Na cenovniku stoji nekoliko pravila, ali i tačno određena suma koju treba da potrošite ako želite da koristite ove usluge.

- Suncobrani su deo kaFića i zabranjen je celodnevni boravak, ostavljanje peškira, spavanje i tako dalje. Za celodnevni boravak obavezna je konzumacija pića i minimum 30 evra.

Nakon ovoga oglasio se i konobar ovog lokala i otkrio svoju stranu priče.

- E, pa ovako. ja sam konobar koji je "izbacio" gospodina iz plažnog bara. Naravno, nisam ga izbacio ni ja, niti moj direktor, nego ga ljubazno zamolio da naruči neko piće, ili da oslobodi sto. Zašto?! Zato što je gospodin (kardiohirurg, kako on kaže) 15 dana dolazio u plažni bar sa celom porodicom. Nisu prijatelji kako on kaže, nego on, tata, žena i dvoje dece. Dođu u 12 sati i naruče samo jedan espreso! Sede od 12 do 19 svaki dan!! Pritom, sa sobom nose mali onaj frižider u kom su i doručak i ručak i večera, a i sokići za decu i njih. Čitav dan naručiš samo jedan espreso, a vadiš sokove iz prodavnice na sto u kafanu i piješ. Gde to ima?!! Ja razumem da se nema i da ljudi žele da odvedu decu na more, zato ga i nisam cimao jer sam i sam roditelj. Ali taj dan je baš bilo posla i ljubazno sam ga zamolio, nadao sam se da će da ima razumevanja pa naruči nešto, ili oslobodi sto da i mi nešto zaradimo. Ali ne, on se žalio novinama, turističkoj agenciji, poreskoj. Svima! Kakav bezobrazluk!! Žao mi je što nemam ime i prezime čoveka da ga ovde napišem. Pozdrav za njega od konobara.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (117)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...