Strašno ste doživeli što vaše dete nije upisalo željenu srednju školu? A rešenje vam je na dohvat ruke

Promo

13. 07. 2021. u 12:21

SVAKA situacija ima bolju i lošiju stranu. Pitanje je samo na koju ćemo više da obratimo pažnju. Istini za volju, kada su u pitanju ključne situacije u životima naše dece, često paničimo i pitamo se šta ako to ne bude baš tako kako smo zamislili.

Страшно сте доживели што ваше дете није уписало жељену средњу школу? А решење вам је на дохват руке

Foto: Promo

Svi mi želimo najbolje za svoju decu. To se ne dovodi u pitanje. Ali da li je najbolje terati ih da upišu baš onu srednju školu, za koju mi kao roditelji smatramo da je za njih najbolja? Vreme u kome naša deca stasavaju, razlikuje se u odnosu na ono u kome smo mi odrastali. Danas je deci, na svu sreću, dato mnogo više mogućnosti i po pitanju obrazovanja.

Foto: Promo

Čak i da vaše dete ostane neupisano, bez obzira da li je razlog loše urađen prijemni ispit za srednju školu ili nepravilno popunjena lista želja, morate znati da je rešenje tu. Samo vi možda niste dovoljno istraživali, pa niste ni naišli na informaciju da postoji Privatna srednja medicinska škola u Beogradu, koja vrši upis malih maturanata na brojne smerove.

Da sve bude još bolje za svršene osnovce, koji iz nekog razloga nisu „upali“ u školu koju su želeli, ova škola postoji i na drugim lokacijama. Pored ostalih, malim maturantima je na raspolaganju i Privatna srednja medicinska škola Kragujevac, kao i Novi Pazar, te Valjevo i Užice.

Postojanje na više lokacija u zemlji je tek prva među brojnim prednostima ove škole.

Odmah zatim slede i obrazovni profili. S obzirom na to da ih ima i više nego dovoljno, to nema nikakve sumnje da će svako dete lako da odabere koji smer želi da upiše. Da li će to biti medicinska sestra – tehničar ili elektroinstalater, te farmaceutski tehničar, vozač motornih vozila ili mehaničar, odnosno tehničar optike, nije zapravo ni važno u velikoj meri, koliko je važno da se dete školuje za zanimanje, koje ga interesuje. Različiti su obrazovni profili dostupni na svakoj lokaciji, tako da svršeni osnovci imaju dosta mogućnosti da izaberu, a najpre da li će se školovati za obrazovni profil trećeg ili četvrtog stepena.

Foto: Promo

Savremeno opremljen prostor, stručno odabran kadar i poslovni partneri sa kojima Privatna srednja medicinska škola Beograd ostvaruje saradnju i sprovodi praktičan deo nastave, svakako su najznačajnije prednosti.

Foto: Promo

I da ne zaboravimo, jer to svi roditelji pitaju.

Ne samo da nudi izuzetno povoljne cene školovanja, već Privatna srednja medicinska škola Kragujevac, ali i Beograd, Valjevo, Novi Pazar i Užice, poseduje svu neophodnu dokumentaciju kojom potvrđuje da je ovlašćena za sprovođenje programa za školovanje u okviru konkretnih obrazovnih profila. Dalje to znači da će vaše dete po završetku školovanja, imati diplomu, koja će mu biti priznata kao i diploma svake druge državne srednje škole u našoj zemlji.

Nemojte čekati više, sada kada znate koji je najbolji način da detetu pružite mogućnost da se školuje za zanimanje kojim želi da se bavi. Dozvolite mu da u prijatnom ambijentu, sa drugarima, stiče stručna znanja od najboljih!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!