NE STIŠAVA se afera koja je potresla Petnicu, istraživačku stanicu, ali i srpsku javnost suočenu sa jezivim ispovestima polaznica ove ugledne naučne institucije.

Kamper

27.06.2021. 11:19

@zora - Kolege su ponekad neshvatljivo čudo. Mene su ogovarali i napadali jer sam sprečio jednog radnika hotela da s devojčicom uzrasta osnovne škole ostane sam u sobi dok su svi ostali đaci bili na aktivnostima van hotela. Ona se, kao, "vadila" da joj je loše, ali je s njim prethodno ugovorila "termin". Kao, "neko je otkucao Džonija"! I to reče koleginica, žena! Otkucao! Ja ispadoh cinkaroš, a da je bilo šta je on naumio, ko zna ko bi sve i kako odgovarao.

e pa sad

27.06.2021. 11:20

Sad se igra na sažaljenje, jadan, nije imao šta da jede. Na to je trebao misliti kad je bio mlad i besan i iživljavao se nad jadnim devojčicama. Mogao je završiti tri fakulteta sa mesta na kom je bio, mogao se zaposliti na drugom mestu gde bi radio do penzije. Ali ne, lepše mu bilo da se napija i slika gole klinke. E za takve nema sažaljenja, sam je kriv za sve. A večiti direktor Vigor Majić takodje, jer ga je plaćao da se bavi pedofilijom u naučnoj instituciji. Sramota za sve.