PETROVIĆIMA SE OSTVARIO ŽIVOTNI SAN! Dva rođena brata i njihova sestra postali su policajci - rodni grad je ponosan na njih (VIDEO)

Novosti onlajn

21. 06. 2021. u 19:12

POVODOM obeležavanja Dana policije, ove godine je promovisano 506 mladih oficira koji su rešenjem Ministarstva unutrašnjih poslova unapređeni u čin zastavnika i poručnika policije.

ПЕТРОВИЋИМА СЕ ОСТВАРИО ЖИВОТНИ САН! Два рођена брата и њихова сестра постали су полицајци - родни град је поносан на њих (ВИДЕО)

Foto: MUP

Među njima su i dva rođena brata, Pavle i Rodoljub, i njihova sestra Nevena Petrović.

- Krenula sam bratovim stopama, htela sam da budem pripravnik Ministarstva unutrašnjih poslova. Gledajući pre svega kriminalističke filmove i serije, to me je i privuklo, pa sam odlučila da konkurišem za Kriminalističko-policijsku akademiju - kaže Nevena Petrović i ističe da je veliku podršku našla u svom bratu.

Foto: MUP

Sve troje su, kažu, imali životnu želju da postanu policajci i presrećni su što im se želja danas i ispunila.

Foto: MUP

Najveću zahvalnost, kako zaključuju, duguju svojim roditeljima jer su zbog njih postali to što jesu.

- Svi su preponosni na nas, dolazimo iz Brusa i tamo svi znaju koliko smo vredni i posvećeni. Mi smo tu da pomognemo našim građanima i da učimo da se osećaju bezbednije - kažu Petrovići i izražavaju zahvalnost ministru policije Aleksandru Vulinu.

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)