Meridian pomaže buduće lekare - Ulaganje u nauku i znanje na prvom mestu

Promo

04. 06. 2021. u 13:00

MERIDIAN se priključio akciji “Rukav gore”, Studentske unije Medicinskog fakulteta i nagradio buduće lekare – ulaganje u budućnost je prioritet kompanije.

Меридиан помаже будуће лекаре -  Улагање у науку и знање на првом месту

Foto: Promo

Kako bi obezbedila sistemsku podršku za buduće lekare, stub zdravstvenog sistema naše zemlje, kompanija Meridian je zaključila protokol o saradnji sa Studentskom unijom Medicinskim fakulteta u Beogradu i Novom Sadu. Pandemija je pokazala da su nam potrebni mladi stručnjaci - Meridian je to u svom poslovanju prepoznao još odavno, zato će i ubuduće pomagati mladim nadama našeg društva.

Započeta akcija masovne imunizacije stanovništva već daje rezultate, a Meridian se priključio i ovom frontu, te brojnim akcijama nastavlja da nagrađuje sugrađane koji pokazuju odgovornost prema čitavoj zajednici, podsećajući da ova bitka još uvek nije gotova.
Meridian zna da je za pobedu u najvažnijoj utakmici svaki član tima bitan. Zato je nastavio da podržava i promoviše vakcanaciju protiv virusa COVID-19 i time podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici.
Od samog početka epidemije Meridian je bio na prvoj liniji borbe i milionskim donacijama pomagao zdravstvenom sistemu, a posebno zdravstvenim radnicima koji već preko godinu dana nose ovu borbu na leđima. Zbog toga je ceo Meridian tim posebno srećan što sada može pomoći i studentima, našim budućim doktorima, i nagraditi ih zbog toga što su već sada primer celoj zajednici.

Foto: Promo

 

Od kako je pre više od godinu dana pandemija promenila živote svih nas, donacije i društveno odgovorne akcije kompanije Meridian organizuju se ne samo u Srbiji i okruženju, već i u celom svetu. Nakon višemilionskih iznosa koje je do sada donirao zdravstvenim sistemima Srbije i regiona, poplavljenim sredinama na Kosovu i Metohiji, kao i mališanima koji boluju od retkih i opasnih bolesti, Meridian se priključio i projektu prikupljanja donacija narodu Indije u borbi protiv drugog talasa pandemije COVID-19.

Meridian je tako postao deo globalne humanitarne kampanje koja za cilj ima otvaranje novih pogona za proizvodnju kiseonika i testova za bolnice širom Indije, te što masovniju vakcinaciju.
Vakcinacija je jedini način da zaštitimo sebe, svoje najbliže i ubrzamo povratak životu  bez straha. Zbog toga Meridian nastavlja da podržava sugrađane koji su doneli odluku da se vakcinišu i time podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici.
Kompanija Meridian, inače, svojevrsni je pokrovitelj nauke i znanja uopšte. Najveće ime u industriji zabave do sada je stipendirao više desetina najboljih studenata koje ova zemlja ima, koji će ostati u Republici Srbiji i svojim znanjima i veštinama svakog od nas učiniti ponosnim. 

Foto: Promo

 

U mesecima u kojima su kultura i umetnost bili potisnuti u drugi plan, Meridian je i na tom polju bio veliki dobrotvor. Svojom velikom donacijom pomogao je rad Zadužbini Ilije M. Kolarca i osigurao opstanak kulturnih ustanova naše zemlje i društva.

Vremena krize podsetila su nas na važnost solidarnosti – a u Meridianu ona će i dalje biti najviša poslovna vrednost.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)