VAŽNO ZA BUDUĆE BRUCOŠE: Vlada Srbije donela odluku, evo koliko će studenata upisati prvu godinu o trošku države

Tanjug

27. 05. 2021. u 17:21

UKUPAN broj studenata na budžetu koji se mogu upisati u prvu godinu studijskih programa osnovnih strukovnih, akademskih i integrisanih studija je 18.083, dok je broj studenata koji će upisati prvu godinu studijskih programa osnovnih strukovnih studija 4.612, odlučila je danas Vlada Srbije.

ВАЖНО ЗА БУДУЋЕ БРУЦОШЕ: Влада Србије донела одлуку, ево колико ће студената уписати прву годину о трошку државе

Foto: Ž. Knežević

Vlada je na sednici usvojila odluke o broju studenata za upis u prvu godinu studijskih programa osnovnih strukovnih, akademskih i integrisanih studija, master akademskih studija, doktorskih akademskih studija i koji se finansiraju iz budžeta Republike Srbije za visokoškolske ustanove, čiji je osnivač Republika Srbija u školskoj 2021/2022. godini, saopštila je Kancelarija za saradnju sa medijima.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove