NAORUŽAN U CENTRU GRADA: Specijalni povratnik ponovo uhapšen zbog nedozvoljenog držanja oružja

B. D.

07. 05. 2021. u 15:59

BARANINU D.O. (30), specijalnom povratniku, danas je u Osnovnom sudu u Baru određen pritvor do 30 dana, a na teret mu se stavlja krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

НАОРУЖАН У ЦЕНТРУ ГРАДА: Специјални повратник поново ухапшен због недозвољеног држања оружја

Foto Uprava policije

Barska policija je sprovodeći aktivnosti na pojačanoj kontoli bezbednosno interesantnih lica u užem gradskom jezgru uhapsila je Baranina  kod kojeg je pronašla pištolj CZ kalibra 9mm sa 15 komada municije u okviru i municiju u ilegalnom posedu. Policija je uhapsila D.O., a sudija za istrage mu je odredio pritvor na predlog Osnovnog državnog tužilaštva.

Podsetimo, ovo nije prvi put da policija hapsi D.O. zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. U septembru prošle godine, tokom proslave rođendana, u jednom ugostiteljskom objektu blizu barske rive  D.O.  ispalio je više hitaca iz automatske puške. D.O. je bio na rođendanskoj proslavi kod kumova.

Ubrzo nakon toga  je uhapšen. Postupajući po operativnoj informaciji da je ispred jednog ugostiteljskog objekta došlo do šenlucenja automatskim oružjem, policija je izvršila  pretragu terena i više vozila. Automatsku pušku je policijskim službenicima predalo lice u čijem je vozilu, kako se sumnja, D.O. (29) iz Bara sakrio navedeno oružje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna