OGLASILA SE UPRAVA POLICIJE CRNE GORE: Traže se učesnici incidenta na Cetinju

V. K.

15. 04. 2021. u 15:40

UPRAVA policije saopštila je da cetinjska policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti kako bi identifikovali učesnike incidenta koji se dogodio u ranim jutarnjim časovima na Cetinju, ispred internata Bogoslovije u naselju Donje polje.

ОГЛАСИЛА СЕ УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ ЦРНЕ ГОРЕ: Траже се учесници инцидента на Цетињу

Foto: V.K.

- Policiji je danas oko 10,40 prijavljeno da je oko 2,45 ispred internata Bogoslovije više osoba upućivalo reči uvredljive sadržine na verskoj i nacionalnoj osnovi učenicima i sveštenstvu koji borave i rade u ovoj ustanovi. Izlaskom na lice mesta policija nije zatekla oštećenja na zgradi internata. U toku je prikupljanje obaveštenja od očevidaca događaja, izuzimanje snimaka sa nadzornih kamera iz neposredne blizine internata i rad na identifikaciji učinilaca ovog nemilog događaja. Pripadnici Odeljenja bezbednosti Cetinje preduzeće aktivnosti iz svoje nadležnosti da se učenici Internata osećaju bezbedno i da se zaštiti imovina internata Bogoslovije - zaključuje se u saopštenju.

Polomili auto

Uz napad na Bogosloviju, cetinjskim huligaima meta je bilo i vozilo vernika Petra Lekića, koje su napadači demolirai. Sve ovo dešavalo se u vreme policijskog časa, kada su nadležni zbog epidemioloških mera uveli zabranu kretanja od 22 sata do 5 ujutru.

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo