AKCIJA CRNOGORSKE POLICIJE: Uhapšen Cetinjanin zbog pljačke, kod srpskog državljanina pronađeno oružje

S.Đ.

12. 04. 2021. u 20:28

SLUŽBENICI cetinjske policije uhapsili su bezbednosno interesantno lice F.V. (42) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa. To je zvanično saopšteno iz Uprave policije.

АКЦИЈА ЦРНОГОРСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Ухапшен Цетињанин због пљачке, код српског држављанина пронађено оружје

Foto: Arhiva

Sumnja se da je F.V. 6. aprila u ulici Puškinovoj u Cetinju izvršio ovo krivično delo na štetu jednog fizičkog lica iz Podgorice.

Nakon saslušanja kod postupajućeg tužioca, ovom Cetinjanu je određen pritvor do 30 dana.

- Takođe, cetinjska policija je postupajući po naredbi Osnovnog suda u Cetinju izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi B.Š. (63), državljanin Republike Srbije. Pretresom je pronađen revolver marke Kobra i tri komada puščanih metaka. Na osnovu Zakona o strancima ovom licu je od strane inspektora za strance Stanice granične policije Podgorica doneto rešenje o povratku sa zabranom ulaska u Crnu Goru u trajanju od jedne godine - saopšteno je iz policije

Dodaje se da su službenici Odeljenja bezbednosti Cetinje u aprilu kontrolisali čak 136 bezbednosno interesantna lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost