NOVA BRUKA U CRNOJ GORI: Bečić čestitao imenovanje predsedniku skupštine lažne države Kosovo! (FOTO)

Novosti onlajn

03. 04. 2021. u 19:01

PREDSEDNIK Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, ponovo je poput prethonika iz vlasti, priznao tzv. Kosovo čestitajući Glauku Konjufci izbor za predsednika odmetničke skupštine u Prištini

НОВА БРУКА У ЦРНОЈ ГОРИ: Бечић честитао именовање председнику скупштине лажне државе Косово! (ФОТО)

Foto: Novosti arhiva

Ovu informaciju nije moguće pronaći na sajtu crnogorske Skupštine, sem u medijima sa Kosova i Metohije, što upućuje da je Bečić pokušao da ovu čestitku sakrije od očiju domaće javnosti.

Predsednik parlamenta, poput premijera Zdravka Krivokapića i potpredsednika Dritana Abazovića koji su čestitali tzv. Dan državnosti lažnoj državi, ponovo priznaje ovu lažnu državu i ponovo udara na suverenitet Srbije.

- U ime Skupštine Crne Gore želim da vam srdačno čestitam na izboru za predsednika Skupštine (tzv.) Republike Kosovo. (Tzv.) Kosovo prolazi intenzivnu tranziciju i reforme u cilju izgradnje uspešnog i prosperitetnog društva zasnovanog na evropskim vrednostima u čemu ima podršku Crne Gore. Ceneći značaj parlamentarnih odnosa i kontakata u ukupnim bilateralnim vezama naših država, nadam se da će naš međusobni angažman biti u pravcu nastavka kvalitetne razmene iskustava i drugih praksi, te razvoja regionalne saradnje. Na kraju, koristim priliku da uputim, poštovani gospodine Konjufca, izraze mog dubokog poštovanja uz najbolje želje za Vaše dobro zdravlje i uspeh na visokoj funkciji - navodi Bečić u čestitci.

Foto: Printscreen

odi Bečić u čestitci.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a