GRAĐANE HAPSILI ZBOG LITIJA, A KOMITE ČUVAJU: Opštinski odbor DF ne odustaje od smene čelnika Centra bezbednosti

M. S.

23. 03. 2021. u 06:08

INCIDENT od subote veče, kada je u centru Bijelog Polja napadnut i povređen novinar Sead Sadiković, od strane "crnogorskih patriota", još više nas je uverio u opravdanost našeg zahteva za smenu načelnika Centra bezbednosti Bijelo Polje Slaviše Grebovića i komandira Danka Gogića, kao i njegovog zamenika Ivana Šutovića i nekoliko službenika "koji su nezakonito vršili represiju protiv građana Bijelog Polja i vernika Srpske pravoslavne crkve tokom trajanja litija.

ГРАЂАНЕ ХАПСИЛИ ЗБОГ ЛИТИЈА, А КОМИТЕ ЧУВАЈУ: Општински одбор ДФ не одустаје од смене челника Центра безбедности

Foto Ivangrad studio

Ovo kažu u Opštinskom odboru Demokratskog fronta u ovom gradu, tvrdeći da je policija i u subotu veče sa više automobila obezbeđivala auto-kolonu "komita" pristiglih iz raznih mesta u Crnoj Gori, ali i iz Nemačke.

- To su radili i letos, čak i kada se rafalno pucalo iz tih kolona. Zbog toga je pokrenuta peticija za smenu ovih policajaca, a samo nas je bolest direktora Uprave policije Zorana Brđanina omela da je predamo. Nadamo se da će Brđanin brzo početi da obavlja svoju dužnost i biće mu uručena peticija sa potpisima više od 1.100 slobodoumnih Bjelopoljaca, koji su je potpisali bez obzira na silne pritiske kojima su i dalje izloženi jer u represivnom aparatu nije ništa promenjeno - ističu organizatori potpisivanja peticije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju